Medhaug Kinareiser NYHETER.

RUNDREISEN - "ETT MØTE MED KINAS PERLER" - utsatt til 2022

Etter kontakt med alle påmeldte til denne turen blir denne flotte rundreisen utsatt til 19. april til  2  mai  2022.
April er en nydelig tid å reise på i Kina og denne turen starter vi i Shanghai og videre til Guilin, cruise på Li-River. Videre med fly til Xian hvor vi blant annet besøker den berømte Terracottahæren. Siste del av reisen innen Kina er med høyhastighetstog fra Xian til Beijing og etter noen dager der fly hjem til Norge. 14 dagers enestående tur.
Har du lyst å bli med? Vi har 4 ledige plasser.

VINTER-OL I BEIJING 2022

I 2008 hadde Kina sitt sommer OL. Nå forbereder Kina seg på å arrangere vinter OL i  Beijing 4. til 20. februar. Går alt etter planen ser Medhaug Kinareiser frem til å invitere til tur i februar:

Åpningsseremonien – 4.  februar.
Avslutningsseremonien – 20. februar.

Vi tenker å lage en tur på rundt 10 dager trolig fra  1. februar.

TIL BEIJING 25.9 - 3.10. 2020 INKLUDERER OGSÅ NASJONALDAGEN 1. OKTOBER

Vi bekrefter nå at Beijingturen i april som måtte utsettes på grunn av korona-virus, nå er planlagt gjennomført med utreise fra Norge 25. september og retur 3. oktober med SAS. Skulle noen andre enn de som hadde plass på aprilgruppen ha lyst å bli med så ta gjerne kontakt med Olav Bøhn i telefon 90035566 eller Kjell Arne Medhaug 97077425. Ellers dette: På vår store rundreise, Kinas Perler i tiden 8. – 21. oktober, har vi bare 4 ledige plasser. Velkommen til å bli med oss til Kina, «Midtens Rike».    

APRILTUREN TIL BEIJING AVLYSES/UTSETTES

Da Utenriksdepartementet fraråder norske borgere innreise til Kina, avlyses vår tur 1.-10. april. Alle påmeldte til denne Beijing- turen har blitt løpende orientert om situasjonen, og også fått melding om dette. Erstatningstur til Beijing planlegger vi nå med utreise fra Norge trolig 25. september. Straks flyseter er bekreftet vil dato for avreise bli kunngjort.

ET MØTE MED KINAS PERLER - OKTOBER 2020

Tidligere har vi annonsert at vi planlegg en stor rundreise i Kina neste år i tillegg til vårturen til Beijing april som allerede er fulltegnet. Vi har nå fått bekreftet at flybilletter med SAS er i orden med utreise fra Norge og til Shanghai 8. oktober og retur fra Beijing 21.oktober. Vi  starter vår rundreise på 14 dager i Shanghai. Tilslutningsbilletter med SAS fra ulike steder i Norge ordner vi som vanlig. Hele programmet og opplegget for denne enestående  turen vil bli presentert i januar. Allerede nå kan vi si at vi i tillegg til disse 2 storbyene får vi besøke mindre byer og land-distrikter. Hva med elvecruise og skyskrapere i Shanghai, Teplantasje i Guilin eller et ubeskrivelig show på Li-River etter ankomst til den  sjarmerende fjell-landsbyen Yangzhou? Har du lyst å besøke den berømte Terracottahæren og middag med danseshow fra Tangdynastiet i Xian? Vi topper turen med å besøk ikke mindre enn 4 steder på Verdensarvlisten i Beijing hvor selvfølgelig Den Kinesiske Muren besøkes og mye mer. Innenriks i Kina vil  reise med buss, båt på elvecruise, høyhastighetstog og fly. Vi gleder oss igjen til å gjennomføre denne enestående turen både til nord, sørøst og sentral-Kina. Ta gjerne kontakt om du ønsker program  og mer info.

MEDHAUG KINAREISER ØNSKER ALLE ET RIKTIG GODT NYTTÅR!

4 MÅNEDER TIL AVREISE - MEN ALLEREDE FULLBOOKET BEIJINGTUR

Dette er ingen aprilspøk. Vi reiser til Beijing 1. april 2020 og har allerede pr.1.12., 4 måneder før avreise, fulltegnet tur.
Deltakerne kommer i hovedsak fra Rogaland, men også denne gang noen fra Oslo. Vi gleder oss til nok et møte med «Midtens Rike», Kina sin hovedstad, politiske og administrative sentrum. En vakker verdensby med rundt 25 millioner innbyggere som i april vanligvis har nydelig temperatur som norsk sommerdag. Vi bor helt sentralt i byen på et nydelig hotell. Hver morgen etter en nydelig internasjonal frokost starter vi et omfattende program  med egen buss rundt til de mange historiske steder samt møte med NYE  Beijing. Kultur, underholdning, nydelig mat, shopping, to private hjemmebesøk og mye, mye mer. Vi gleder oss også over at vi på denne årstiden får se flere av Beijings nydelige parker i vårtegn og 4 steder steder på Verdensarvlisten.

INFORMASJON OM VÅRTUR

Vi reiser ikke før 1. april 2020 på vår nydelige VÅRTUR TIL BEIJING. Men, de fleste plassene er allerede solgt og vi har bare 3-tre plasser igjen. Ønsker du å vite mer om turen og se program, så er du velkommen til å ringe MEDHAUG KINAREISER  og snakke med Olav Bøhn 90035566 eller Kjell Arne Medhaug 97077425 og sikre deg plass.

OBS - KUN SEKS PLASSER IGJEN!

Til den  nydelige vårturen til Beijing 1.-10. april er allerede de fleste plasser solgt. Velkommen om du ønsker en av de siste 6 plassene. Vårtur med sommertemperatur i Beijing, og byens mange parker i nydelig blomst.

VÆR SNAR MED PÅMELDING TIL BEIJING

Vårturen til Beijing 1.-10. april 2020 er snart fulltegnet. Vil du ha en av de siste plassene så velkommen med din påmelding.

MØT VÅREN I BEIJING - PROGRAM UTE!

VEL HJEMME

Nå er vi alle hjemme etter en flott tur til Beijing 26.9.-4.10. Tusen takk til hver og en av dere 26 som var med og gjorde turen helt topp. Opplevelser i kø i et strålende vær med sol fra skyfri himmel og 25-30 varmegrader daglig. Nå er mange allerede påmeldt til Beijing turen 1.-10. april. Velkommen til du som har lyst å bli med.

SE TALE PÅ AVSKJEDSMIDDAG I BEIJING

TRYKK HER for å se strålende avskjedstale på siste kvelds middag for alle deltakerne på Beijingturen nettopp. Takk til Signe Ferkingstad som både har skrevet og fremførte talen 4. oktober i Beijing.

FØLG MED - BILDER KOMMER

Som våre følgere vet arrangerer MKR tur til Beijing med stor gruppe og blir i Verdensbyen også under Kina sin nasjonaldag og 70 års jubileum for Folkerepublikken Kina. På turen har vi med en flink kameraperson som vil ta flotte bilder fra ulike steder vi besøker og etter hvert legge ut på våre hjemmesider. Vi håper bildene vil gi godt innblikk i noe av innholdet i våre Kina turer.

DELTAKERE TUR TIL BEIJING 26. SEPTEMBER

Alle 26 som blir med MEDHAUGKINAREISER til Beijing har får innvilget visum og mottatt de. Flybillettene blir utsendt den enkelte tidlig i neste uke. VELKOMMEN TIL KINA OG «MIDTENS RIKE.

Møt våren i Beijing!

Flyseter med SAS har vi nå fått i tiden 1.-10. april 2020. Da kan du regne med fin sommertemperatur i verdensbyen og nydelige blomster og parkanlegg. Program kommer. Velkommen til å bli med. Ring gjerne Kjell Arne i telefon 97077425 om du lurer på noe.

TRYKK HER FOR NEDLASTNING AV PROGRAM OG INFO

Kjell Arne Medhaug - Innvilget to-års visum til Kina!

Etter invitasjon fra China Travel Service (CTS) har den Kinesiske Ambassaden innvilget meg to-års visum til Kina. Visumet gjelder fra juni 2019 til juni 2021. Ved starten av mine reiser for rundt tjue år siden fikk jeg som normalt visum ved innreise og deretter fikk jeg ettårs visum som jeg har fått fornyet de ti siste årene. Nå har jeg altså fått to-års visum som jeg oppfatter som en hyggelig og positiv guest, både for meg og Medhaug Kinareiser AS. Blir du med MKR til Kina er vi behjelpelige med visumsøknad.

MØT VÅREN I BEIJING 1-10. APRIL 2020

Nydelig før-påsketur til Beijing og «Midtens Rike». Kinas hovedstad, politiske sentrum hvor historie, kultur, nye Kina i kombinasjon med tusenårige tradisjoner, underholdning, akrobatikkshow, utsøkt mat, enestående hotell og imøtekommende mennesker møter deg. Dessuten får du oppleve besøk på 4 steder fra Verdensarvlisten. Nydelig forsommer med temperatur varierende fra 15-25 varmegrader. Program kommer like over sommerferien. Velkommen til å bli med du også slik nå 3.000 andre har gjort på våre rundt 100 gruppereiser til Kina. Vår tur til Beijing 26.9.-4.10. 2019 er for lengst fulltegnet med 26 forventningsfulle deltakere.

Senere i sommer vil vi også informere om en topp stor rundreise i Kina høsten 2020 hvor vi skal besøke 5 byer samt landsbygder inkludert med båtcruise.
Program for denne turen kommer tidlig i 2020.

Ta gjerne kontakt til kjellarne@medhaugkinareiser.no eller telefon 07077425 om du lurer på noe.

AVSKJEDMIDDAG

Vi er ventet til avskjedsmiddag på Hyatt hotell, Beijing torsdag 3. oktober kl. 1900. Hele gruppen på 26 deltakere som gjester Beijing 26.9.-4.10. kan nå få delta på en utsøkt middag/buffet med kinesisk og internasjonal nydelig mat i vakre omgivelser denne kvelden. Hyatt hotell ligger aldeles nydelig til like ved Beijings vakre gågate, Wanfujing, hvor vi denne kvelden for hele gruppen ønsker å markere avslutning på denne uken i Verdensbyen med feiring av nasjonaldag og utrolig mye daglig program. En representant fra Den Norske Ambassaden hat takket ja til å være sammen med oss den kvelden. VELKOMMEN TIL BORDS.

INVITASJON TIL EKSKLUSIV LUNSJ

Hyggelig melding til alle deltakere på turen til Beijing i tiden 26.9.-4.10. 2019: Vi er alle invitert til privat lunsj hos familien Lee i Beijing lørdag 28. september kl. 1300. Begge reiseledere på turen, Olav og Kjell Arne, har flere gode venner i Kina og hos familien Lee får vi gleden av å innta en utsøkt lunsj med rundt 20 delikate og hjemmelagede retter. Dette blir en flott dag og et uforglemmelig besøk og flott minne sammen med  denne gjestfrie familien. GLED DEG.

SPENNENDE NYHET FOR BEIJINGDELTAKERE

1. oktober 1949 ble som kjent Folkerepublikken Kina oppretter. Etterpå har Kina markert denne nasjonaldagen hvert 10. år. Kommende 1. oktober er det således 70 års jubileum for Folkerepublikken og skal feires med bl.a. militærparade. Deltakerne i vår gruppe er i Beijing også 1. oktober. Vi vil derfor forsøke å få se denne enestående militærparade som starter fra Den Himmelske Fredsplass kl. 0953 og skal gå gjennom en del av Beijings hovedgate «DEN LANGE LIVS VEI». Denne gaten er over 40 km lang og paraden vil vare i ca 3,5 timer. Vi skal bo på Jianguo hotell og paraden vil passere vårt hotell. Selv om det nok vil være veldig folksomt-håper vi å få med oss denne store begivenhet. Vi gleder oss.

26 BLIR MED TIL BEIJING

To ganger har vi nå utvidet gruppens størrelse og reiser nå med helt fullt og 26 deltakere i tiden 26. september med retur 4. oktober. Noen av deltakerne er også denne gang fra Oslo-distriktet, men flesteparten fra Rogaland. Vi gleder oss over stor interesse og ser frem til et nytt og inspirerende og lærerikt opphold i «Midtens Rike» og Kina sin hovedstad.

Ledige Plasser
FULLT 100%

Veldig mange nordmenn vil til Kina og Asia forøvrig. Den 11. februar reiser jeg ned til Kina for å bistå kinesere som vil til Norge.

Kjell Arne Medhaug

STYRE- OG REISELEDER, GRÜNDER

Kontakt

Lurer du på noe? Ta kontakt!

post@medhaugkinareiser.no