Medhaug Kinareiser

KALENDER FOR 2020

Medhaug Kinareiser AS arrangerer turer som er åpne for alle! Datoer og program vil bli publisert på denne siden.

PROGRAM FOR OKTOBER 2020

ET MØTE MED KINAS PERLER - OKTOBER 2020

Tidligere har vi annonsert at vi planlegger en stor rundreise i Kina neste år i tillegg til vårturen til Beijing april som allerede er fulltegnet. Vi har nå fått bekreftet at flybilletter med SAS er i orden med utreise fra Norge og til Shanghai 8. oktober og retur fra Beijing 21.oktober. Vi  starter vår rundreise på 14 dager i Shanghai. Tilslutningsbilletter med SAS fra ulike steder i Norge ordner vi som vanlig. Hele programmet og opplegget for denne enestående  turen vil bli presentert i januar. Allerede nå kan vi si at vi i tillegg til disse 2 storbyene får vi besøke mindre byer og land-distrikter. Hva med elvecruise og skyskrapere i Shanghai, Teplantasje i Guilin eller et ubeskrivelig show på Li-River etter ankomst til den  sjarmerende fjell-landsbyen Yangzhou? Har du lyst å besøke den berømte Terracottahæren og middag med danseshow fra Tangdynastiet i Xian? Vi topper turen med å besøk ikke mindre enn 4 steder på Verdensarvlisten i Beijing hvor selvfølgelig Den Kinesiske Muren besøkes og mye mer. Innenriks i Kina vil  reise med buss, båt på elvecruise, høyhastighetstog og fly. Vi gleder oss igjen til å gjennomføre denne enestående turen både til nord, sørøst og sentral-Kina. Ta gjerne kontakt om du ønsker program  og mer info. MEDHAUG KINAREISER ØNSKER ALLE ET RIKTIG GODT NYTTÅR!

APRILTUREN 1. - 10. April 2020 UTSOLGT FOR FLERE UKER SIDEN

MKRs tur til Beijing i april er utsolgt for flere uker siden. Et omfattende program venter på våre reisende hvor god mat og kulturelle opplevelser står i fokus. Om du skal være med kan du glede deg til møte med blant annet Den Kinesiske mur, Himmelske Freds plass, Keiserpalasset, Himlenes tempel og Sommerpalasset. Nydelig hotell med stor frokostbuffet. Flotte netter i gode senger på lyse og rene rom. I tillegg får du med deg akrobatikk show, shopping og private hjemmebesøk med lunsj hos  gode «kinavenner». April i Kina er en nydelig opplevelse med en gjennomsnittstemperatur på rundt 20 grader. For alle deltakere på denne turen vil de bli holdt et møte i MKRs lokaler på Åkrehamn, 3. februar klokken 18. Eget brev vil bli sendt ut til deltakende.

Om dette frister ønsker vi deg velkommen til å være med ved en annen anledning. Verdensbyen Beijing og «midtens rike» er verdt et besøk som vi liker å si.

MØT VÅREN I BEIJING

Mange har allerede meldt seg på turen til Beijing 1.-10. april neste år. Et omfattende program med bl.a. besøk på 4 steder på UNESCO sin verdensarvliste. Er du interessert så se gjerne under «møt våren i Beijing» under NYHETER. Velkommen på tur til Østen.

HELT FULLT PÅ TUREN TIL BEIJING (26.09-04.10)

Vi gleder oss at vi allerede nå, over 5 måneder før avreise, har fullt på den nydelige høstturen til Beijing hvor vi også skal feire Kina sin nasjonaldag 1. oktober. Deltakerne er både fra Vestlandet og Østlandet og vi ser alle frem til et enestående opplegg med stor variasjon av kultur, historie, underholdning, privat besøk, shopping, nydelig mat og godt fellesskap. Hotellet vi skal bo på ligger helt ut mot Beijings hovedgate, så oppholdet blir også denne gang helt sentralt. Velkommen til å bli med oss en annen gang og dette frister. Verdensbyen Beijing om «Midtens Rike» er verd et besøk